TIETOA MINUSTA

Koulutus

2022
 Urheiluhieroja (EAT)

Pirkanmaan urheiluhierojakoulu

2020
 TMD- purentaelimistön toimintahäiriöt

Samuli Sairiala

2018
Koulutettu hieroja/urheiluhieroja

Pirkanmaan urheiluhierojakoulu

Varpu

Kuva: Katri Kallio Photography

Mikäs Mirkku siellä ny sit hieroo?

Tarinahan lähti siitä että muutin Tampereelle 2014 ja tein aikaisemman ammattini hommia tapahtumatekniikan parissa hyvän tovin. Siinä sitten toimeliaana naisena kävi mielessä, että opiskelisko lisää jotaki aivan uutta ja löysin tieni Pirkanmaan urheiluhieroja koulun plintin ääreen. Valmistuin Koulutetuksi hierojaksi 2018 ja heilahin suorilta yrittäjyyteen. 

Intohimojani ovat muun muassa musiikki, monipuolisesti liikkuminen ja huumori. Kaikenlaisia lajeja on tullut vuosien varrella harrasteltua ja joskus aivan kilpaurheilijaksikin on tullut päädyttyä. Nykyään lähinnä keskityn boulderoinnin ja kuntosalin ihmeelliseen maailmaan. 

 Urheiluhierojana hyödynnän jatkuvaa uteliaisuuttani ja omaa historiaani eri lajien parissa. Lajitaustaa löytyy muun muassa kilpauinnista, koripallosta, pilateksesta, joogasta, kuntosaliharjoittelusta, kiipeilystä, roller derbystä, erilaisista tanssilajeista jne. Nautin liikkeen analysoinnista ja siitä kun saan ammennettua oman kokemukseni pohjalta perspektiiviä siihen kuinka liikkumiseen liittyviä ongelmia voitaisi purkaa tai ennaltaehkäistä. 

Hierojana mulle tärkeintä on se, että asiakas on tyytyväinen ja ymmärretään toinen toisiamme. Tavoitteenani on aina kokonaisvaltainen ja ongelmanratkaisukeskeinen vaikuttava hoito jossa asiakas osallistuu oman hoitonsa suunnitteluun. Palveluni sisältävät klassista-, urheilu- ja mobilisoivaa hierontaa sekä nivelten liikkuvuuden edistämistä. Teen myös purentalihasten hierontaa tarvittaessa hoidon yhteydessä. Toivoessasi purentalihasten hoitoa voit kirjata sen varauksesi yhteyteen ja varata joko klassista- tai urheiluhierontaa sinulle sopivan ajan. 

Jaan mielelläni tietotaitoani ihmiskehosta ja mielestä sekä kaikesta siihen kokonaisuuteen liittyvästä, jolla terveyttä ja hyvinvointia voidaan edistää. 

Löydät mut instagrammista käyttäjänimellä @koulutettuhieroja_varpu 

ja facebookista nimellä Koulutettu hieroja Varpu Vainiomäki

Varaa aika hierontaan helposti ja nopeasti